Ротару - не така, як вони: У Росії пояснили, чим Повалій, Лорак та Лобода "кращі" за популярну співачку

Софії Михайлівні не можуть пробачити те, що багато українців продовжують ставитися до неї із теплотою.

Ротару не можуть пробачити любов українців. Фото: соцмережі.

Російські ЗМІ пояснили, в чому різниця між Софією Ротару, яку цькують в РФ, і іншими українськими артистами, яким дозволяють виступати, повідомляють Патріоти України.

Так, на Кп.ру вийшла стаття, в якій ретельно аналізуються українські «гастролери» і порівнюються з Ротару. Різниця одна - більшість з них не може виступати в Україні, а Ротару в рідній країні люблять. «Щоб співати (читай - заробляти) в Росії, їм багато чого довелося позбутися», - підкреслює автор статті.
Так, Світлана Лобода «позбулася будинку», Таїсія Повалій - шансу виступати в Україні, а Ані Лорак - всього перерахованого, впевнені в Росії. «За ці роки співачці чого тільки не довелося пережити: її ледь не позбавили звання "Народна артистка України" і зацькували в Мережі, сфабрикували десятки фотожаб після концерту на птахофабриці в Новосибірську. Коли останній раз Лорак виступала в Києві два роки тому, її ім'я навіть не було заявлено на афішах збірного концерту», - пише автор статті про нещастя Ані Лорак.
Наводиться приклад Віри Брежнєвої, яка заявила, що «ніколи не була українською артисткою». З захопленням згадується Maruv, яка «диктує свої умови українцям». Згадав він і Вєрку Сердючку (Андрія Данилка), яка заробляє на приватних вечірках в Росії. А ось Потапу та Насті Каменських дісталася шпилька. Мовляв, не запросили нікого з російських друзів на весілля, бояться.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...