"Ротару подала особливий сигнал": Росіяни заявили, що співачка остаточно перейшла на їхній бік і підтримала країну-агресора

У РФ заявили, що відома співачка Софія Ротару нібито перейшла на їхній бік і перестала підтримувати Україну. Пропагандистські ЗМІ стверджують, що артистка подала "особливий сигнал", передають Патріоти України.

На тлі того, що все більше зірок засуджує повномасштабну війну в Україні та виступає проти путінського режиму, росіяни намагаються будувати конспірологічні теорії і вигадувати те, чого насправді немає. Так, вони побачили "особливий сигнал" від Ротару в тому, що співачка просто привітала свого онука з днем народження російською мовою.

РосЗМІ радіють і стверджують, що так співачка показала, що нібито перейшла на їхній бік. Для підтвердження своєї теорії вони навіть взяли коментар у маловідомої російської співачки Анни Калашникової, яка виступає перед окупантами і підтримує кремлівський режим. Вона стверджує, що Ротару нібито "все прекрасно усвідомила".

"У шоу-бізнесі сприйняли ці слова як особливий сигнал Софії Михайлівни, посланий Росії. Мовляв, вона з нами. Російські зірки вважають, що артистка вже давно все зрозуміла", - пишуть пропагандистські видання РФ.

Сама співачка черговий фейк країни-агресорки не коментує. Вона неодноразово публічно висловлювала свою позицію і давала зрозуміти, що підтримує Україну. Нещодавно Ротару послала всіх росіян, вона відмовилася виступати на корпоративі перед громадянами країни-агресорки.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...