Ровесниця динозаврів: Дайвери зустріли унікальну коров'ячу акулу (відео)

Шестижаберна акула рідко бачить людей (Фото:Uncharted Odyssey/Youtube)Група дайверів зняла на камеру найстаріший з видів акул, які нині існують, — цей звір з’явився за часів динозаврів. Він може сягати шести метрів у довжину, зазначають Патріоти України.

Гаррет Клемент, Дантон Вест, Коннор МакТавіш і Маттео Ендріцці ближче познайомилися з шестизяберною акулою, також відомою як коров’яча акула, у водах навколо острова Ванкувер, Канада. Кадри, що захоплюють дух, були зняті поруч із місцем корабельної аварії.

«Є дуже велика ймовірність, що ми були першими людьми, яких вона коли-небудь бачила, і тому хотіла як слід нас роздивитися», — згадує Клемент.

Групі дайверів вдалося наблизитися до акули, оскільки вона не становить особливої загрози для людини. Згідно з Міжнародним досьє про напади акул, з 1500-х років на людину було скоєно тільки один напад, і він був спровокований.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...