Розбили пику та розірвали одяг: В Одесі влаштували самосуд над педофілом, який потягнув дитину у парк (фото)

В Одесі небайдужі жителі спіймали педофіла, коли той схопив дитину і потягнув в парк. Про це пише телеграм-канал "Одесса, как она есть", передають Патріоти України.

"На Слободке, ул. Ядова, люди поймали мужчину, который насильно тянул ребёнка в парк (повезло, успели). Над виновником устроили самосуд", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що свідками вчинку зловмисника стали дві жінки. На місці події працює поліція.

Своє обурення висловили й користувачі мережі. Деякі з них вказали на негативну тенденцію появи останнім часом занадто великої кількості новин про затримання чергового педофіла.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...