Розбив голову молотком та перерізав горло: У Санкт-Петербурзі найманець "ДНР" вбив дівчину

Тіло дівчини виявила у власній квартирі її мати.

У російському місті Санкт-Петербурзі за жорстоке вбивство дівчини судять уродженця Молдови, що має громадянство РФ, який довгий час воював в підрозділах НЗФ «ДНР», передають Патріоти України.

Під час перебування в ОРДЛО він убив свою дружину, злякавшись відповідальності за скоєне, чоловік втік до Пітера, де познайомився з молодою місцевою мешканкою і між ними зав'язалися стосунки. Через деякий час час між коханими стався скандал і чоловік розтрощив молотком голову жінці і перерізав їй горло. Як повідомляють російські ЗМІ, тіло дівчини виявила у власній квартирі її мати.

На наступний день зловмисник був затриманий і давав свідчення в поліцейському відділку. У поліції зазначили: «Стосовно чоловіка завели кримінальну справу за статтею № 105 КК РФ "Вбивство". Під час суду обвинувачений відмовився від свого зізнання й почав відчайдушно "косити" під психічно хворого. Зараз зі зловмисником працюють фахівці, розслідування триває».

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...