Розчарування року: "Холостячка" Ксенія Мішина натякнула, хто переможе у шоу, і люди не в захваті

До фіналу романтичного реаліті каналу СТБ "Холостячка" залишилося всього кілька годин - зовсім скоро вся країна дізнається, кого в результаті вибрала Ксенія Мішина. Перед фінальним епізодом героїня поділилася з дописувачами думками з приводу свого вибору, передають Патріоти України

Актриса опублікувала в Instagram фотографії зі зйомок, розсекретивши свій фінальний образ - наряд дуже схожий на весільний. У підписі до знімків Мішина натякнула, що фіналі вона скаже "так" Олександру Еллерту.

"Так багато суперечок про те, яким повинен бути мій вибір. Серце або розум, досвід минулого або сміливість і надії на майбутнє, страхи або довіра - вирішувати тільки мені, - пише Ксенія. - Страшно мені?! Ні. Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти. З кожним днем мені хочеться все сильніше і яскравіше відчувати смак життя, відчувати ніби під пальцем не рельєф. Мене не лякає шорсткість або невідомість, адже це і є унікальність"

"Головний висновок який мені подарувала доля на цьому проекті: не потрібно шукати того, хто зробить тебе щасливим, того хто може компенсувати відсутнє. Потрібно бути наповненим і самодостатнім і тоді ти зможеш повною мірою насолодитися партнером побачивши в ньому те, що не може розгледіти ніхто інший", - зазначила героїня.

Прочитавши пост, шанувальники шоу прийшли до висновку, що в фіналі Ксенія вибере Сашу, що їх дуже розчарувало.

"Все ясно, Еллерт", "По вашому посту зрозуміло, що вибрали Еллерта", "Коротше, не Льоша", "Дуже однозначна відповідь, на користь Еллерта... шкода, дуже шкода", "Якщо це буде Еллерт, то це буде одним з фінальних розчарувань 2020 року", - пишуть фоловери.

Одна з глядачок написала, що їй незрозумілий вибір Мішиної, адже вона сама не раз говорила, що їй потрібен такий чоловік, як Льоша.

"Я розчарована якщо чесно, Ксюша адже прийшла за таким як Льоша, за її словами, який підтримає і подбає, і розуміє її що вона займається медитаціями, а це важливо знаю по собі", - написала дописувачка.

"Тепер ніякої інтриги ... А так хотілося щоб переміг здоровий глузд і жіноча мудрість. Хоч трохи потрібно дивитися на пару кроків вперед. Але як завжди кохання засліпило і затьмарило розум", - зазначила інша.

Втім, це все висновки і здогади шанувальників шоу "Холостячка". Кого вибере Ксенія Мішина в фіналі - дізнаємося вже дуже скоро.

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...