Розчавило вантажівкою на очах коханої: Зірка TikTok загинув у моторошній ДТП

Популярний в США відеоблогер Timbo the Redneck (справжнє ім'я – Тімоті Холл) загинув в результаті моторошної дорожньо-транспортної пригоди, знімаючи відео для популярної серед молоді медіаплатформи TikTok, передають Патріоти України.

Зазначається, що 18-річний блогер дрифтував на своїй вантажівці, коли не впорався з керуванням і вилетів через бічне скло. Автомобіль перекинувся слідом і розчавив юнака, повідомляє New York Post.

"" хочу подякувати всім прихильникам, які у нього були. Він любив TikTok і просто вірив всім, хто його підтримував. Це дуже багато значило для нього, – сказала мати Тімоті в оприлюдненому в мережі емоційному відеозверненні. Жінка подякувала підписникам хлопця, додавши, що нових відео більше не буде.

У момент аварії в машині знаходився також приятель і дівчина блогера – чи постраждав хтось із них, не уточнюється. "Вантажівка просто перекинулася, він вилетів з вікна з боку водія і автомобіль приземлився на нього", – розповів його зведений брат Тоні.

"Timbo the Redneck" мав понад 200 тисяч підписників і 2,5 млн лайків в TikTok. На краудфандинговій платформі GoFundMe був організований збір коштів на похорон блогера – його підписники пожертвували майже 10 тис. доларів.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...