Розчленування студентки у Пітері: Кожну свою пасію професор називав Жозефіною (відео)

За словами колег Олега Соколова, поруч з ним завжди були студентки, а перша дружина загинула за дивних обставин.

Олег Соколов зі своєю майбутньою жертвою. Фото: соцмережі.

Професор СПБДУ Олег Соколов, якого підозрюють у вбивстві аспірантки Анастасії Єщенко, був відомий своєю ексцентричністю і тягою до молодих студенток, а його пристрасть до постаті Наполеона мала маніакальний характер. Про це йдеться у сюжеті каналу «360», передають Патріоти України.

Про дивацтва вченого розповів його колега по вишу, історик Євген Панасенков. За словами Панасенкова, він ще рік тому писав звернення з вимогою звільнити Соколова, оскільки той поводитися неадекватно. Так, за питання про плагіат у роботах Соколова побили двох студентів. Інцидент розбирала дисциплінарна комісія, але звільняти авторитетного вченого не стали.

Панасенков розповів і про те, що Соколов жив з вбитою, і про це знав весь університет. Ба більше, з його слів, перша дружина Соколова померла за загадкових обставин, а кожну свою нову обраницю доцент називав Жозефіною. 11 років тому Соколов нібито побив одну з них, оскільки та хотіла розірвати стосунки. Соколов вивчав життя Наполеона Бонапарта і був помітною фігурою російського руху реконструкторів. Студенти і колеги Соколова розповіли, що пристрасть Соколова до Наполеона переходила професійні межі і мала маніакальний характер - невипадково викладач планував після вбивства Анастасії накласти на себе руки в костюмі імператора. Водночас, російський блогер Дмитро Пучков (Гоблін), розповів журналістам, що Соколов і Панасенков були затятими противниками (останній звинувачував Соколова в плагіаті). Деякі студенти підтримували Панасенкова, і Соколов нібито став жертвою цькування.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...