Розчулили до сліз: У Британії сусіди цілою вулицею привітали дівчинку, яка не змогла відзначити день народження через карантин (відео)

Всі сусіди дівчинки виглянули з вікон своїх будинків, щоб заспівати їй “Happy birthday”.

У Великобританії батьки 8-річної дівчинки були змушені скасувати вечірку на честь дня народження своєї дитини через карантин. Незважаючи на це, свято запам’ятається їй надовго, повідомляють Патріоти України із посиланням на Goodable.

8-річна Софі була засмучена, так як через карантин вона залишилася без вечірки у свій день народження. Варто було їй тільки вийти з дому, як її чекав приємний сюрприз. Всі сусіди дівчинки виглянули з вікон своїх будинків, щоб заспівати їй “Happy birthday”. Іменинниця була настільки зворушена, що не змогла стримати сліз.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...