"Роздягнувся, заліз до ванни, почав дуже сильно кричати": Жінка, яка викинула трирічного малюка з 8-го поверху, розповіла про мотиви вчинку (фото, відео)

У п'ятницю, 8 січня, у Києві відбулося судове засідання у справі 38-річної жінки, яка викинула з вікна 8-го поверху свого 3-річного сина, передають Патріоти України.

Відомо, що під час слідства вдалося встановити чимало нових подробиць, які можуть тим чи іншим чином вплинути на рішення судді щодо вироку жінці.

Зокрема, стало відомо, що 8 років тому жінка потрапила в аварію, після того захворіла на епілепсію. Її обстежували у психіатричній клініці, де порадили приймати певні ліки. Однак через передозування у киянки часто траплялися галюцинації.

Останні епілептичні припадки у неї були зовсім нещодавно - за два дні до скоєного. На тлі захворювання підсудна не раз намагалася вчинити самогубство. Остання спроба була невдовзі після того, як жінка викинула у вікно свого сина.

"Це був звичайний ранок, я покупалася, погодувала дитя. Він почав бігати за мною, заліз на стілець, почав показувати жестами, щоб я попила води з крану. Спочатку я пила, але потім попросила, щоб він зупинився. А він почав вередувати. Роздягнувся, заліз до ванни, почав дуже сильно кричати", - поділилася жінка.

Підсудна незаміжня, з вищою освітою, роботи не має - вона в декреті. Окрім хлопчика Андрійка в неї є ще одна дитина, 2007 року народження.

Як відомо, кричущий випадок стався в Києві напередодні Різдва, 6 січня. Після скоєного киянку знімали на відео, і вона, звертаючись до оператора, якого вперше бачила, заявила, що пішла на такий крок, "тому що тебе люблю". Також зараз відомо, що хлопчик впевнено йде на поправку і навіть вже спілкується і грає з іншими дітьми в лікарні.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...