Роздрібнили череп: Британський боксер отримав моторошну травму в бою з чемпіоном світу - страшно навіть дивитися (фото)

Британський боксер Біллі Джо Сондерс отримав жахливу травму обличчя в бою з мексиканським чемпіоном світу Саулем "Канело" Альваресом. Фотографію рентгена черепа британця опублікував журналіст Шоп Фірнуін в своєму Twitter, передають Патріоти України.

На знімку видно, що Сондерс отримав перелом орбітальної кістки лівого ока. Через цю травму британець не зміг продовжити бій, відмовившись продовжувати битися після восьмого раунду.

Поєдинок Сондерс - Альварес відбувся в ніч з 8 на 9 травня в Арлінгтоні (США). На кону переможця стояли титули чемпіона світу в суперсередній вазі за версіями WBC (Всесвітня боксерська рада), WBA Super (Всесвітня боксерська асоціація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Завдяки перемозі Альварес об'єднав три чемпіонські титули в дивізіоні.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...