Розгорівся гучний скандал: Студентка звинуватила викладача КНУ в сексуальних домаганнях - справою зайнялася поліція

Студентка Київського національного університету Марина Калашнікова звинуватила викладача, завідувача кафедри біохімії Навчально-наукового центру "Інститут біохімії та медицини" Олексія Савчука у сексуальних домаганнях. Про це повідомив Студентський парламент ННЦ "ІБМ" у Telegram, передають Патріоти України.

У Студпарламенті розповіли, що в липні в університеті скликали комісію, щоб розглянути звернення студентки щодо інциденту. Згодом, 23 липня, комісія скликана повторно за участю Студпарламенту ННЦ "ІБМ", де згоди дійшли всі члени комісії та відповідно поставили свої підписи.

"Комісія Інституту, яку скликали для розгляду цієї справи, завершила своє розслідування та подальші дії перейшли на рівень Університету", – йдеться у повідомленні.

У коментарі "УП. Життя" ректор Київського національного університету Володимир Бугров розповів, що поліція здійснює перевірку. П "Після того, як ми отримаємо висновки їхнього розслідування, буде вжито відповідних правових заходів. Викладач зараз перебуває у відпустці", – зазначив Бугров.

Щодо коментарів студентки Марини Калашнікової, їх поки не отримано. Пізніше студентський парламент ННЦ "ІБМ" у Telegram повідомив, що поліція теж завершила своє розслідування. "Так як за чинним законодавством воно може тривати до одного місяця та має містити прямі докази", – додали там.

Колишній чемпіон Латвії з боксу пожартував про російське громадянство, а далі щось пішло не так

неділя, 18 серпень 2024, 22:19

У Латвії Служба державної безпеки (VDD) "провела бесіду" з колишнім чемпіоном країни з боксу Микитою Смирновим після його жарту про те, що він отримав паспорт країни-агресора Росії. Про це 17 серпня повідомило агентство LETA, передають Патріоти України...

Про це мало хто знає: Українські водії ризикують втратити до 30 тисяч грн за порушення ПДР

неділя, 18 серпень 2024, 21:43

Українські водії, які виїжджають за межі України, можуть потрапити у халепу через незнання правил дорожнього руху в іншій країні. Зокрема, польське законодавство велику увагу приділяє стану автомобільних шин і передбачає величезні штрафи за "лису" гуму...