Розгорівся гучний скандал: У Дніпрі маршрутник відмовив ветерану АТО в безкоштовному проїзді (фото, відео)

У середу, 5 серпня, в Дніпрі в маршрутному таксі № 57А учаснику бойових дій на Донбасі відмовляли в безкоштовному проїзді. Водій маршрутки не хотів безкоштовно везти чоловіка за посвідченням УБД. Про це повідомили в Telegram-каналі "Міський Транспорт Дніпра", передають Патріоти України.

Інцидент стався ввечері, коли маршрутка вирушала з кінцевої зупинки на правому березі Дніпра. Водій відмовляв в безкоштовному проїзді учаснику АТО через те, що в салоні нібито закінчилися пільгові місця. Коли пасажир почав знімати те, що відбувається, на відео і пообіцяв викликати поліцію, позиція маршрутника різко змінилася. Він все-таки пропустив чоловіка до салону без оплати проїзду.

Пасажир зазначив, що це вже другий конфлікт через пільговий проїзд саме з цим водієм. "На зауваження, що учасники бойових дій їдуть без обмежень у кількості, сказав "всі так кажуть". Розберіться будь ласка, тому що в третій раз вже буде катати роту ветеранів весь день!", - написав обурений городянин.

Ситуацію прокоментував глава профспілки автомобілістів і автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий. Він зазначив, що відбувся розгляд даного факту. Конфлікт був вичерпаний і пасажир все ж доїхав безкоштовно до місця призначення за посвідченням УБД. Із водієм була проведена робота щодо обслуговування пасажирів пільгових категорій.

Джерело: Обозреватель

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...