Розгорівся гучний скандал: У Польщі українців звинувачують у зґвалтуванні дівчини на новорічній вечірці

У Польщі заарештували 26-річного українця за звинуваченням у зґвалтуванні 18-річної дівчини в новорічну ніч в місті Глівіце. Крім того, другий підозрюваний у цій справі, також громадянин України, потрапив під нагляд поліції, передають Патріоти України.

За словами прес-секретаря місцевої поліції Марека Сломського, злочин стався під час новорічної вечірки в одній з квартир. Про це передає onet.pl.

У заході брали участь троє хороших знайомих - дівчина-полька і двоє українців. "За запитом поліції та прокуратури суд заарештував 26-річного громадянина України, який у квартирі шляхом хитрощів зґвалтував 18-річну місцеву жительку. Другого зі злочинців, також українця, у віці 27 років, було взято під нагляд поліції", - заявив Сломський.

Поліція не розкриває жодних додаткових подробиць у цій справі. За неофіційною інформацією, постраждала розповіла, що чоловіки підлили їй алкоголю, після чого скористалися її станом. В цей час ведеться слідство, яке і має з'ясувати всі обставини події.

Зазначається, що згідно з Кримінальним кодексом Польщі, будь-яка особа, яка спричинила статевий акт насильством, незаконною погрозою чи обманом, підлягає покаранню у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 12 років.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...