"Рожденные ползать": У Росії авіалайнер, повний пасажирів, зламався у небі

Недонаддержава Путіна вперто доводить, що не тільки рідний Sukhoi Superjet 100 нікуди не годиться, але і цілком пристойні авіалайнери провідних виробників світу можна довести до аварійного стану, відповідним техобслуговуванням та майстерністю екіпажу.

А-320

У Росії пасажирський аеробус А-320 авіакомпанії "Сибір", що летів із Владивостока, здійснив екстрену посадку в Південно-Сахалінську через технічну несправність, зазначають Патріоти України. Про це повідомляється на сайті регіонального главку МНС РФ. Зазначено, що в результаті літак здійснив посадку у штатному режимі, за медичною допомогою ніхто не звертався.

За уточненими даними, на борту перебувало 149 осіб, із них шість членів екіпажу.

За попередньою інформацією, під час польоту з ладу вийшло радіонавігаційне обладнання. Його робота була відновлена після огляду літака техніками в аеропорту.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...