"Рожденный ползать": У Росії сталася серйозна НП з літаком, люди кричали в паніці (відео)

У московському аеропорту "Шереметьєво" літак авіакомпанії "Росія" двічі не зміг піднятися в повітря: в третій раз частина пасажирів відмовилася летіти, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що спочатку пасажирів рейсу "Москва-Хабаровськ" вивели з салону через анонімний дзвінок. Після 5-годинної перевірки всіх запустили назад, проте вилетіти знову не вийшло.

"Світло почало моргати, моторошно смерділо проводкою. Двигун глухнув. І коли він (пілот) спробував злетіти, люди вже просто ох...и від страху", - розповідає одна з пасажирок.

Як стало відомо, поломка в літаку дійсно була - не працювала допоміжна силова установка. На землі лайнер не зміг запустити двигун - тому була використана технологія повітряного запуску, саме через неї блимало світло і "глухнув" двигун.

Через 8 годин літак все ж злетів. Ті, хто залишився в салоні, прилетіли додому. А ті, хто летіти відмовився, збираються подавати на авіакомпанію до суду. Гроші за квитки їм повертати не збираються. В мережі було опубліковано відео реакції пасажирів на проблеми зі зльотом.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...