Розірвало навпіл: Tesla сина російського мільярдера влетіла у стовп (відео)

Власником розірваної і згорілої в ДТП машини Tesla Model S Plaid 2020 року випуску є 21-річний Іван Скоробагатько.

У Новій Москві розірвало навпіл автомобіль Tesla, що належить синові російського мільярдера Олександра Скоробагатька. Про це повідомляє Telegram-канал Shot, передають Патріоти України.

За словами очевидців, автомобіль на величезній швидкості влетів у ліхтарний стовп біля станції метро "Прокшино". Його розірвало на дві частини. За попередніми даними, водій залишився живий, отримавши легкі забої. Свого імені він не називає.

За даними Telegram-каналу, власником розірваної і згорілої в ДТП машини Tesla Model S Plaid 2020 року випуску є 21-річний Іван Скоробагатько.

На цей час невідомо, чи був він за кермом в момент аварії. Олександр Скоробагатько - мільярдер і колишній депутат Держдуми. Він є членом ради директорів Міжнародного аеропорту Шереметьєво.

У 2002-2003 роках Скоробагатько-старший був членом Ради Федерації, у 2003-2016 роках - депутатом Держдуми. У листопаді 2016-го подав заяву про дострокове складання з себе повноважень депутата.

Зараз Forbes оцінює його статки в 3,7 мільярда доларів.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...