Розірвали ноги від гомілок до стегон: Зграя собак напала на дівчину у Новій Каховці

З множинними рваними ранами кінцівок постраждалу відвезли в міську лікарню.
Зграя собак напала на дівчину. Фото: соцмережі.

Справжню засідку на випадкову перехожу влаштувала зграя бродячих собак в Новій Каховці на Херсонщині, передають Патріоти України.

На вулиці Електромашинобудівників вдень йшла 17-річна дівчина, як раптом ця зграя на неї накинулася. Пси були налаштовані не відігнати, а саме атакувати людину - вони буквально роздерли молодій місцевій жительці ноги від верху до низу, від гомілок до стегон. З множинними рваними ранами кінцівок її відвезли в міську лікарню.
Втім, напади подібного роду і в інших містах і селах Херсонщини рідкістю не є. Рахунок їм щорічно йде на сотні, і ніякі кампанії зі стерилізації або створення притулків радикально ситуації змінити не можуть.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...