Розірвав на шматки: На Волині хуліган поглумився над українським прапором

Дикий випадок на Волині. На залізничній станції "Горохів" п'яний 19-річний хлопець поглумився над державним прапором України. Як повідомляє пресслужба поліції Волинської області, хуліган пошкодив флагшток, розірвав прапор, а потім ще й потоптався по ньому, передають Патріоти України.

Тепер йому загрожує штраф у сумі від 17 до 68 000 гривень або ж арешт до півроку, або до трьох років позбавлення волі.

"У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - зазначено в повідомленні.

Обставини з'ясовуються. Нагадаємо, раніше у Хмельницькому дівчина вилізла на пам'ятник Героям Небесної Сотні і станцювала прямо на Меморіалі.

Перехожі намагалися зупинити танцівницю, проте вона на це не реагувала. Відповідне відео з'явилося в мережі. На кадрах видно, як дівчина вилізла на пам'ятник і невпинно там танцювала. При цьому, на обурення перехожих вона попросила їх не заважати і сказала, що таким чином "проявляє свою повагу вбитим українським активістам".

Додамо, у Києві неповнолітні дівчатка влаштували п'янку прямо на території одного з міських кладовищ. Для "відпочинку" вони вибрали столик з двома рядами біля могили. На відео видно, що чотири дівчини сидять на двох рядах біля однієї з могил.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...