Розірвав стегно та розбив голову: Лихач у Харкові збив дівчинку, протягнувши її на капоті (фото)

Винуватець ДТП був затриманий небайдужими громадянами і переданий поліцейським.

У Харкові водій збив на тротуарі дівчинку, перед цим проїхавши на червоний сигнал світлофора. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Харків 1654", передають Патріоти України.

За словами свідка, це сталося на вулиці Пушкінській. Збита дівчинка отримала серйозні травми. "Обганяє мене по зустрічній гольф на бляхах. Несеться вниз. Летить на червоний на архітектора Бекетова і прям на тротуарі збиває дівчинку разом з парканом. Вона летить, але приземляється на капот. Далі її тягне. Швидко всі зреагували. Забрали ключі у нього. Стали його витягати з машини. Дівчинка в свідомості. Стегно він їй порвав разом з м'язами. Голова пробита до середини кістки. Безліч саден", - пише користувач Євген Борисенко.

Водієм виявився іноземний студент першого курсу медичного університету. Він був затриманий небайдужими громадянами і передан поліцейським.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...