"Розкіш" за 6000 грн на місяць: Як наразі виглядає найдешевше житло у Києві

В Україні подорожчала оренда квартир у 2021 році

У Києві ціни на житло за рік зросли на 20-25%. При цьому на ринку все ще є пропозиції орендувати житло за ціною близько 6 тис. грн на місяць.

Не всі квартири минулого року дорожчали. Хрущовку на околиці та з поганим ремонтом, яку оцінювали у 6 тис. грн. на місяць, зараз складно здати за 7 тис. грн на місяць, каже директор АН Брок-Ріелті Дмитро Корчев.

Наприклад, за 6 тис. грн на місяць зараз здається квартира загальною площею 28 кв. м на Лісовому проспекті. Але її стан залишає бажати кращого – радянський холодильник, меблі та паркет на підлозі. За таку ж ціну можна орендувати однокімнатну хрущовку площею 35 кв. м на пр. Курнатовського (Воскресенка). Щоправда, вона здається без меблів.

Так виглядає квартира за 6 тисяч
Як виглядає найдешевша квартира

Або ще один варіант за 6 тис. грн на місяць – однокімнатний готель на вул. Кондратюка (Мінський масив) площею 25 кв м. Старий лінолеум, дерев'яний балкон та меблі, які, здається, застали ще Леоніда Брежнєва – ось що можна отримати за такі кошти.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...