Розкішно, але зі смаком: Як виглядає особняк Ротару під Києвом (фото, відео)

У будинку – три поверхи з панорамними вікнами і високими стелями.

Розкішний котедж популярної української співачки Софії Ротару розташований за 22 кілометри від Києва, його площа складає близько 300 квадратних метрів. Про це йдеться в сюжеті програми "Викриття" на Youtube-каналі Kyiv LIVE, передають Патріоти України.

У будинку – три поверхи з панорамними вікнами і високими стелями. Затишну вітальню прикрашає камін, люстра в середньовічному стилі, але сама примітна особливість в інтер'єрі цієї кімнати – скляна стіна від підлоги до стелі.

Крім того, великий особняк відрізняється від інших своєю незвичайною формою. Дизайнер спроектував його з дерев'яних колод, які були куплені в Фінляндії. Пізніше зруб утеплили зовнішнім облицюванням. Також на території є гостьовий будиночок, альтанка в саду і спеціальне приміщення для інвентарю.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...