Відкопали зброю та пішли за жертвою у під'їзд: У Дніпрі банда винесла із квартири підприємця сейф разом із грошима (фото)

У Дніпрі на просп. Олександра Поля затримали членів злочинної групи, причетних до озброєного нападу на 58-річного підприємця. Вони винесли з його квартири сейф із великою сумою грошей, повідомляють Патріоти України.

До складу групу входили 4 чоловіків віком 25-26 років, всі мешканці Першотравенська. За попередньою інформацією, лідером групи є 26-річний раніше судимий за вимагання чоловік, який спланував розбійний напад та визначив ролі між членами групи. Вони заздалегідь закопали зброю біля будинку жертви, почекали на чоловіка, розкопали зброю, пішли за ним у під'їзд, повідомили в департаменті "Корпусу оперативно-раптової дії" Нацполіції.

"Вони вирішили скоїти розбійний напад на чоловіка, вдертися у його квартиру та заволодіти майном. Заздалегідь закопали зброю біля будинку жертви. Перед злочином розкопали та пішли за жертвою у під'їзд. Всередині чекали спецпризначенці", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків за місцем мешкання чоловіків знайшли пістолети з набоями, корпус ручної осколкової гранати РГД-5 та запалу до неї, фото потерпілого, схему його двору та будинку, балаклави, латексні рукавиці, мобільні телефони тощо. Затриманим готують підозри в розбої. Їм загрожує до 15 років в'язниці.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...