"Розкидає пелюстки троянд, як совєтську пропаганду": Ектор Хіменес-Браво нарвався на хейт через привітання з 8 Березня

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво нарвався на жорстку критику з боку жінок через своє привітання з 8 Березня, зазначають Патріоти України.

На сторінці в Instagram шоумен розмістив відео, у якому з'явився в піджаку, білій сорочці з метеликом та… у шортах, кольорових шльопанцях і в шкарпетках в горошок. В такому вигляді Хіменес-Браво розкидав пелюстки троянд подвір'ям:

"День найчарівнішої частини людства. Вітайте своїх квіточок, шліть їм цей репост", - підписав ролик кухар.

Втім, цим постом Хіменес-Браво обурив жінок. Вони звернули увагу на те, що Міжнародний жіночий день не про "жіночність" та "ніжність", а про боротьбу жінок за свої права.

"Не очікувала сексизму і необізнаності від вас. 8 березня не про квіточки, а про важку боротьбу за права", "В якому світі ви живете?! Екторе, ну камон. Жінка - це не квіточка, а людина", "Але історично це день фемінізму (жіночих прав), а тюльпани і жіночність тут ні до чого", "Розкидає пелюстки троянд, як совєтську пропаганду про свято весни і жіночності. 8 Березня - день боротьби за жіночі права".

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...