"Розлучення" по-українськи: Coca-Cola зникла з полиць АТБ. Що відомо

ТОВ "АТБ-Маркет" - найбільша мережа супермаркетів в Україні. Товарообіг мережі в 2020 році склав 149,8 млрд грн, що на 18,2% більше, ніж в 2019 році.

Продукція компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед зникла з полиць найбільшої мережі супермаркетів АТБ. Відсутність напоїв Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes помітили клієнти АТБ, передають Патріоти України з посилання на LIGA.net.

Офіційно в компаніях поки не коментують ситуацію, але один зі співрозмовників в компанії АТБ-Маркет підтвердив цю інформацію. "Поставки продукції зупинені з боку виробника", - сказав він.
Журналісти відправила запити в обидві компанії з проханням прокоментувати ситуацію.
"ІП "Кока-Кола Беверіджиз Україна" постійно обслуговує більше 100 000 торговельних точок по всій країні і постачає продукцію без перебоїв. Будь-які незручності при пошуку нашої продукції в конкретному магазині пов'язані виключно з рішенням керівництва торгової точки", - повідомив директор з комунікацій в Україні та Молдові Кока-Кола Беверіджиз Андрій Бублик.
Один з топ-менеджерів АТБ неофіційно повідомив, що мережа розраховує на повернення продукції Кока-Кола на прилавки своїх супермаркетів. За його словами, зараз тривають переговори і є "позитивна динаміка".

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...