Розмахували прапорами та запускали феєрверки: 100 тис. людей взяли участь у "Марші за Палестину" у Лондоні (фото)

21 жовтня в Лондоні відбулися пропалестинські демонстрації. Близько 100 тис. мітингувальників пройшли маршем через усе місто з вимогою негайного припинення вогню в Газі. Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

За оцінками поліції Лондона, в демонстрації «Марш за Палестину» взяли участь 100 тис. осіб.

Учасники демонстрації пройшли маршем від Мармурової арки до урядового кварталу. Протестувальники скандували гасло «Вільна Палестина» та розмахували палестинськими прапорами.

За даними Sky News, учасники акції, скандували «Від річки до моря Палестина буде вільною» (From the river to the sea, Palestine will be free). Раніше це гасло закликали перевірити на антисемітизм.

У поліції також повідомляли, що на Трафальгарській площі натовп запускав феєрверки в поліцейських. Двоє людей були затримані.

Крім того, повідомлялося, що поліцейські швидко зняли людину, яка залізла на дах автобусу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...