"Розмахував пістолетом": Окупант поскаржився, що російський офіцер убив "мобіка", і розповів про брак медикаментів (відео)

Полонений військовий розповів про бенкети та п'янство російського військового керівництва. Так, за словами полоненого бійця, одного разу їх офіцер випадково вбив одного "мобіка", який зараз рахується зниклим безвісти. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі проєкту "Ищи Своих". Також полонений жалівся на брак медикаментів та якісної броні в армії РФ, передають Патріоти України.

Про це розповів російський військовий Безь Руслан Макарович, який служив у підрозділі "Шторм" і потрапив до українського полону.

Окупант зізнався, що їх військове керівництво часто зловживає алкоголем, після чого починає "виховувати" мобілізованих вояк. Так, одного разу їх офіцер так "розмахався" пістолетом, що випадково пристрелив одного з "мобіків". Вбитий і досі рахується як зниклий безвісти.

Також полонений окупант нарікає на низьке забезпечення медикаментами у російській армії та погану якість броні. "Йшли воювати тільки, рахуй, в одній сорочці. Іноді товариша навіть не могли врятувати на полі бою. Зараз навіть та частина, яка видається, бронь та каска – не завжди допомагає, вона теж жахливої якості", – розповідає російський військовий.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...