Розмазали в прямому сенсі слова: Під Херсоном пішохід загинув страшною смертю

Після огляду тіла поліцейські засумнівалися, що такі пошкодження можна було нанести під час одного наїзду.

Страшною смертю загинув невідомий чоловік, тіло якого вранці, 31 січня, знайшли на трасі під Олешками. Колеса автомобіля буквально розмазали чоловіка років сорока по асфальту, переламавши йому і череп, і всі кістки, завдавши «несумісні з життям» травми внутрішніх органів, передають Патріоти України.

Після огляду поліцейські засумнівалися, що такі пошкодження можна було нанести під час одного наїзду машини. Швидше схоже на те, що загиблого переїхали багаторазово. І тут виникає питання, чи зробив це вбивця навмисне, або після першого наїзду по лежачому на дорозі тілу прокотилися ще один або навіть кілька автомобілів, чиї водії в сутінках занадто пізно помітили несподівану перешкоду.
З'ясовувати обставини жахливої смерті жертви ДТП буде слідче управління ГУНП Херсонщини. Можна додати лише те, що наїзди на пішоходів, які перетинають жваві транспортні магістралі в не призначених для цього місцях, у нас трапляються щодня.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...