Розмір не вгадав: Росіянин убив перехожу, щоб подарувати її шубу коханці

Зловмисник наніс 51-річній жінці удари, зокрема ногами, унаслідок чого вона померла.

У російському Мурино чоловік убив місцеву мешканку заради норкової шуби, яку хотів подарувати коханці. Убивця перебуває під психіатричним наглядом. Про це повідомляє 47news, передають Патріоти України.

28 листопада чоловік пішов услід за жертвою до під’їзду багатоповерхівки. Вона поверталась додому з магазину з покупками. Зловмисник наніс 51-річній жінці удари, зокрема ногами, унаслідок чого вона померла. У загиблої залишився чоловік і двоє дітей.

Імовірний вбивця потрапив на камери відеоспостереження, і в той же день його затримали біля станції метро. Підозрюваному – 33 роки. Він розповів поліції, що хотів дістати для своєї коханої шубу як подарунок на Новий рік. Однак його співмешканці шуба не підійшла – була замала.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...