Розмовляв із духами померлих: Міський голова витрачав бюджетні кошти на ворожку

Мера французького міста Агд Жиля д'Етторе звинуватили у тому, що він витратив бюджетні кошти на місцеву ворожку Софію Мартінес, яка мала репутацію медіума — людини, що розмовляє з духами померлих. Про цей скандал повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

За словами адвоката пана д'Етторе, коли мер попросив її зв'язатися з його померлим батьком, їй це начебто вдалося. Під час спіритичних сеансів її голос раптово змінювався і набував інтонацій, подібних до голосу батька.

Упродовж останніх чотирьох років віщунка маніпулювала мером особисто та по телефону, маючи чудові навички черевомовця. Йому надходили тисячі таємничих дзвінків від “голосів” померлих людей та “ангелів”, деякі з них закликали мера допомогти ворожці.

Піддавшись на такі дивні прохання, мер оплатив розкішну відпустку пані Мартінес та її родини, зокрема в Полінезії та Таїланді, за рахунок державних коштів.

Стверджується, що “голоси” переконали його найняти кількох членів її родини на роботу в міську раду, а також відремонтувати її будинок. Місцеві підприємці, пов’язані з мером, виконували роботу безкоштовно, боячись втратити майбутні контракти з мерією.

Зрештою цією історією зацікавилися правоохоронці. Жиля д'Етторе та Софію Мартінес заарештували. Обидвоє перебувають у слідчому ізоляторі за звинуваченням у розтраті бюджетних коштів, а мера також звинувачують у корупції.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...