Розмови не вийшло: Нападник "Бенфіки" Яремчук погодився дати інтерв'ю російському журналісту лише українською

Український нападник Роман Яремчук дебютував за португальську Бенфіку у матчі проти російського Спартака у кваліфікації Ліги чемпіонів. Після його удару було забито гол. Російський журналіст вирішив взяти інтерв'ю в Яремчука, але не вдалося, зазначають Патріоти України.

Яремчук вийшов у матчі Бенфіка – Спартак у другому таймі на 64-й хвилині. На той час португальський клуб перемагав 1:0. У першому матчі в Москві теж перемогла Бенфіка.

Вже у компенсований арбітром час після удару Яремчука м'яч вдруге побував у воротах Спартака. Але гол зарахували на захисника російського клубу Жиго, від якого м'яч і влетів у ворота.

Після гри журналіст російського "Cпорт-Экспресс" Максим Алланазаров пробрався до автобуса Бенфіки і вирішив поспілкуватися з Яремчуком. Але розмови не вийшло. "Шкода, що Роман відмовився поспілкуватися на камеру. Відео можна було знімати тільки за умови розмови українською мовою, яку я не знаю", – поскаржився Максим Алланазаров.

Варто зазначити, що Бенфіка високо оцінила вклад Яремчука в перемогу. Англомовний твіттер команди було перейменовано в Benficachuk. Це був перший матч для Яремчука за Бенфіку. Він перебрався до команди 31 липня 2021 року. ЗМІ повідомляли, що трансфер обійшовся в 15 мільйонів євро.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...