Розмитнення "євроблях": Власникам авто в Україні готують новий "сюрприз"

Для перереєстрації "євроблях" в Україні хочуть ввести максимально просту формулу. Про це поінформував міністр інфраструктури Владислав Криклій, передають Патріоти України.

Міністр інфраструктури виступає за те, щоб зробити розмитнення в Україні за грузинським зразком, адже в Грузії старі іномарки коштують у рази дешевше, ніж в нашій країні.

Розмитнити авто грузинам значно дешевше, ніж українцям, оскільки там за літр об'єму двигуна автомобіля платять від одного до трьох доларів. Дана схема дозволить не тільки спростити і здешевити легалізацію еврономеров, але і позбавитися від корупційних схем.

Однак на даний момент це лише ідея, здійснити яку буде не так просто. Реалізувати подібне буде складно через Міністерства фінансів. Справа в тому, що у бюджет вже закладені всі надходження від розмитнення автомобілів.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...