Розорять на ремонті: Експерти назвали три малолітражки, які не варто купувати на вторинному ринку

На вторинному ринку можно придбати недорогі та надійні автомобілі, які мають якісні інтер’єри та багато місця в багажниках. Але є й ненадійної моделі, які власникам постійно потрібно підтримувати у робочому стані, передають Патріоти України.

Експерти провели дослідження й склали список з найменш міцних «малолітражок» на вторинному ринку, від яких варто триматися подалі, пише uamotors.com.ua.

Найгіршим варіантом для придбання у вживаному стані виявилася малолітражка Citroen C3 (2010−2016). Рейтинг надійності цієї моделі становив лише 53%, а головними проблемами були названі несправності кондиціонера та гальм.

Дещо краще справи йдуть у власників Ford Fiesta (2002−2008), надійність яких була оцінена в 65,5%. Основна скарга у бік таких машин стосується якості підвісок, кузова, а також вихлопної системи.

Замкнув трійку найгірших малолітражних автомобілів, від яких варто триматися подалі через високу кількість технічних несправностей, хетчбек Nissan Micra (2010−2016).

Рейтинг надійності цієї моделі дорівнював 66,4%, а найнеприємнішими проблемами були названі поломки підвіски і вихід з ладу електрики.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...