"Розплата" була миттєвою: З'явилося відео за дві хвилини до страшної аварії в Києві


У мережі опубліковано відео з учасниками смертельної аварії, яка трапилася в ніч на понеділок, 8 червня, на проспекті Перемоги в Києві, незадовго до трагічного зіткнення. Кадри з відеореєстратора автомобіля, який обігнали учасники швидкісних гонок на київській вулиці, опубліковано на Facebook-сторінці "ДТП. Київ", передають Патріоти України.

Водій, який оприлюднив відео, стверджує, що їхав зі швидкістю 75 км / год, коли на проспекті Перемоги його обігнали автомобілі BMW і Honda. "Опісля, через дві хвилини реєстратор записав наслідки великої швидкості", - сказано в підписі до опублікованого відео.

Від удару під час зіткнення пасажир Honda вилетів з авто. Деякий час він ще був живий і перебував у свідомості, однак травми, які він отримав виявилися смертельними, він помер до прибуття лікарів. Вранці в понеділок, 8 червня, поліція все ще продовжувала працювати на місці смертельної ДТП.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...