Розплата чи показова акція? В Ірані арештували підозрюваних у збитті літака МАУ

В Ірані арештували ймовірних винуватців катастрофи українського літака МАУ під Тегераном. Таку заяву 14 січня зробив представник судової системи Ірану Голамхоссейн Есмаїлі, передають Патріоти України.

За його словами, судовий орган Ірану заарештував "деяких людей" за їх роль у катастрофі українського літака, який, за словами іранської влади, був випадково збитий іранською ракетою.

Представник судової системи Ірану не дав подробиць. Тим часом президент Ірану Хасан Рухані заявив у телевізійній промові 14 січня, що збиття українського літака було "непрощенною помилкою", і Іран покарає усіх, хто відповідає за випадкову стрілянину. Рухані додав, що "трагічна подія" ретельно розслідуватиметься.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...