Розплата за Крим: Зірку російських серіалів не пустили в Україну і заборонили в'їзд на 3 роки (фото, відео)

Співробітники Держприкордонслужби не пустили в Україну російську актрису Глафіру Тарханову, відому за серіалами "Громовы" і "Измены", а також заборонили їй в'їзд до країни терміном на три роки, передають Патріоти України.

На сайті відомства сказано, що артистка прилетіла до Киэва 4 лютого рейсом зі Стамбулу. Під час прикордонного контролю було встановлено, що вона незаконно відвідувала окупований Росією Крим у 2020 році. За наявною інформацією, актриса брала участь в зйомках серіалу "Непотопяемая", в якому виконувала головну роль.

"Через порушення українського законодавства росіянку прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за ст.204-2 КУпАП, відмовили їй в перетині кордону і наклали заборону в'їзду в Україну терміном на 3 роки. Її повернуто до країни вильоту", - відзначили в ДПСУ.

Про яку актрису йдеться у відомстві не уточнили, але по даним джерела "Української правди", це Глафіра Тарханова (Траханова по паспорту).

Глафіра Тарханова отримала популярність завдяки серіалу "Громовы". Актриса також була задіяна в таких багатосерійних фільмах, як "Три женщины Достоевского", "Чужие крылья", "Сердце не камень" та інших.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...