Розпочав "злочинну кар'єру" ще за часів Брежнєва: На Одещині затримали серійного ґвалтівника дітей

В Одеській області співробітники поліції затримали підозрюваного в серії зґвалтувань неповнолітніх. 70-річного жителя Южного звинувачують одразу в чотирьох злочинних епізодах, а постраждалих у справі шестеро. Про це повідомила "Думська", передають Патріоти України.

Затриманого, який працює охоронцем місцевого Будинку культури, неодноразово судили за аналогічні злочини, причому перший раз його відправили за ґрати ще в 1968 році. У 2020 році педофіла потягнуло на старе. За даними слідства, він обманом заманив у кімнату гуртожитку 9-річного хлопчика і зґвалтував його. При цьому злочинець знімав все на мобільний телефон.

Потім ґвалтівник почав шантажувати дитину тим, що покаже це відео його друзям. За нерозповсюдження "компромату" він змушував хлопчика приводити до нього своїх однолітків, яких теж ґвалтував і шантажував.

Це тривало до тих пір, поки батьки одного з потерпілих не дізналися про те, що сталося. Вони написали заяву в поліцію, правоохоронці почали розслідування. Слідство встановило всіх жертв і особу самого ґвалтівника.

Відчувши, що невдовзі йому доведеться відповісти за свої злочини, він виїхав з гуртожитку, а щоб заплутати сліди, використовував документи на інше прізвище. Однак це ґвалтівнику не допомогло. Правоохоронці його розшукали та заарештували. Зараз він знаходиться в слідчому ізоляторі.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...