Розповів жарт про росіян: У Москві жорстоко побили білоруського стендап-коміка (відео)

У центрі Москви за грошову винагороду жорстоко побили білоруського стендап-коміка азербайджанського походження Ідрака Мірзалізаде. Про це він написав у Instagram та опублікував кадри нападу в YouTube, повідомляють Патріоти України.

Причиною нападу стали його висловлювання в програмі «Розгони», в якій він нібито образив «російський народ». «За останній місяць мені прийшло кілька тисяч погроз, а два дні тому на мене вчинили напад в центрі Москви. Напад був мотивований грошовою винагородою. А причиною всьому стало поширення хвилинного фрагмента, вирваного з контексту гумористичної програми «Розгони», - розповів комік.

За словами Мірзалізаде, погрози почали надходити після того, як деякі журналісти (у тому числі Володимир Соловйов і телеканал «Царьград») використали фрагмент з передачі з жартом про росіян, виставивши його русофобом.

«Майже всі, хто писав погрози та образи, не ознайомилися ні з контекстом, ні з передачею, з якої вирізаний фрагмент. З деякими з тих, хто мені писав образи, я починав спілкування - і разом ми приходили до спільного висновку, що людей вводять в оману», - зазначив стендапер.

«Потрапивши в цю ситуацію, я зіткнувся з радикальними спільнотами, які систематично займаються цькуванням звичайних людей за статевими, расовими та іншими ознаками», - додав Мірзалізаде.

У вищезгаданому випуску передачі «Розгони» Ідрак описує, як буває складно зняти квартиру людині південного походження. У випуску він також розповідає, як виявив забруднений фекаліями матрац, коли в результаті в'їхав у квартиру. «Мабуть, росіяни обмащуються гівном і лягають спати», - пожартував Мірзалізаде.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...