Розпивали алкоголь на дачі: На Полтавщині знайшли мертвою 14-річну дівчинку після відпочинку з друзями

У Кременчуцькому районі Полтавської області знайшли мертвою 14-річну дівчинку. Перед цим вона відпочивала з друзями. Про це повідомила речниця Кременчуцького районного управління поліції Анна Васенко. Вона уточнила, що НП сталася у Горішньоплавнівській громаді передають Патріоти України.

29 серпня дівчина-підліток із компанією друзів-однолітків відпочивала на дачі у селі Кияшки. Наступного дня її тіло виявила власниця приміщення, яка і повідомила про це правоохоронцям.

Поліцейські встановили особи всіх, хто того дня відпочивав із дівчиною. З’ясувалося, що діти розпивали алкоголь. Із ними та батьками проводять бесіди ювенальні поліцейські.

А тіло загиблої дівчини передали на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до 15 років.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...