Розрізати таке зважиться не кожен: Дівчина робить реалістичні торти у вигляді тварин і людей (фото)

Одним з її останніх шедеврів став селфі-торт - копія її власної голови в натуральну величину.​

Кондитер з Техасу Наталі Сайдсерф стала зіркою соціальних мереж завдяки химерним тортам у вигляді людських голів і тварин, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Солодощі Сайдсерф стали відомими після того, як соціальні мережі облетіли відеоролики з її реалістичними витворами: майстриня безжально розрізала ножем торти і тістечка у вигляді голів, овочів, сумок і навіть симпатичних цуценят.

"Мені це подобається, незалежно від того, чи здається це людям неприємним, - розповіла Наталі про свій особливий стиль. - Якби я просто робила торти, які всім подобаються, мені б, напевно, було трохи нудно".

35-річна Сайдсерф і її чоловік Дейв відкрили власну кондитерську в 2012 році. З тих пір вони завели YouTube і Instagram, на який сьогодні підписано понад 198 тисяч чоловік. Любителі оригінальних солодощів і гострих відчуттів регулярно заходять до неї на сторінку, щоб надихнутися і трохи злякатися.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...