Розробник "Новачка" анонсував випуск ліків від коронавірусу: Стало відомо, що це за препарат

У Росії відновили радянський препарат від прокази і збираються лікувати ним коронавірусну інфекцію. Застосовувати цей засіб запропонував один з розробників бойової отруйної системи "Новачок" Леонід Рінк. Про це повідомляє агентство "РІА Новини", передають Патріоти України.

Компанія "Міжрегіональне торгово-промислове об'єднання" ІнтерВіта ", якою керує вчений, займається виробництвом дослідних партій нових ліків для перевірки його дії при різних патологіях.

"Вони працюють проти вірусних захворювань, чудово відновлюють клітини після роботи своєї імунної системи, тобто ліквідують цитокіновий шторм (коли імунітет починає знищувати свій організм, -" Апостроф "), який, на думку багатьох фахівців, є однією з причин смертності від COVID- 19 ", - зазначив Рінк.

Крім боротьби з коронавірусом, новий препарат призначений для лікування червоного вовчака, склеродермії, ревматоїдного артриту, псоріазу, алергії, лейкозів і захворювань легенів.

Цей лікарський засіб заснований на синтезованому в 1967 році в СРСР препараті "Діуцифон", який був призначений для лікування прокази. У новому засобі, що отримав назву "Іммофон", усунено головний недолік радянської розробки - погане розчинення у воді і, відповідно, в плазмі крові. Крім того, в його складі присутній сильний закордонний противірусний засіб "Дапсон" і дві молекули метилурацила, покликані активізувати обмін речовин в тканинах і стимулювати процес регенерації.

За словами Рінка, препарат пройшов випробування на 700 літніх пацієнтів-добровольцях. Зараз йдуть переговори з Міністерством охорони здоров'я РФ і іншими регуляторами про випуск на ринок преднаповнених шприців і крапельниць. За словами Рінка, одна доза препарату буде коштувати орієнтовно близько тисячі рублів (13 доларів).

Вчений зізнався, що лікарськими засобами він зайнявся після припинення розробки хімічної зброї в Росії в 1990-х роках. Тоді він разом з колегами знайшов роботу в фармацевтичних компаніях.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....