Розрив головного мозку: Господиня показала свого улюбленця і ... зламала людей (фото)

Песик прославився завдяки своїй унікальній зовнішності.

Цей 6-місячний шарпей на прізвисько Харві завоював серця не тільки своїх господарів, а й усього Instagram. І все завдяки своїй зморшкуватій зовнішності. Люди жартома кажуть, що він більше схожий на плюшевий плед або пом'ятий килимок, ніж на собаку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Власниця цього чарівного песика, 22-річна Тереза Молл Аргуімбау, завела улюбленцеві особисту сторінку, де показує наймиліші фото чотирилапого малюка, які викликають напад ніжності та посмішку на обличчі. Люди пишуть, що з першого погляду на знімках можна побачити що завгодно, але тільки не песика.

"По правді кажучи, я не очікувала такої уваги від людей в інтернеті, - розповіла Тереза сайту Bored Panda. - Зате так я знайшла велике віртуальне співтовариство і сім'ю, з якими я взаємодію майже щодня. Завдяки багатьом з них я змогла дізнатися щось нове, дати і отримати корисні поради та, перш за все, маю можливість ділитися повсякденним життям Харві".


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...