"Розсаду не спішіть садити": Синоптикиня попередила про заморозки найближчої ночі і сказала, коли потепліє

Синоптикиня Наталя Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу, 10 травня. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

За її прогнозом, у ніч на 10 травня у західних, північних, центральних областях (окрім Полтавщини та Дніпра з районами), а також навіть в Одеській та Миколаївській областях очікуються заморозки.

Протягом дня, 10 травня температура повітря становитиме +11+14 градусів, на Закарпатті +14+17, а найхолодніше буде на Луганщині та частині Донеччини, +7+11 градусів.

Дощі очікуються вночі на південному сході та півдні. Вдень у середу опади поширяться на більшість областей України. Лише в західній частині та на півночі – без істотних опадів або невеликий дощик.

У Києві 10 травня вночі температура повітря становитиме +3+5 градусів, на околицях столиці можливі заморозки. Вдень температура повітря коливатиметься в межах +14 градусів. Без істотних опадів, хіба в окремих районах можливий невеликий дощ.

Коли очікувати на потепління

За словами Діденко, ближче до кінця тижня в Україні потепліє. "З 12 травня температура повітря нарешті підвищиться! На суботу-неділю – теплі плани. Чи дачі, чи городи, чи поїздки важливі й не дуже, чи прогулянки в парку, головне, травень нарешті усміхнеться до нас теплою прекрасною погодою. Про можливі дощі писатиму. А поки що – завтра вночі заморозки, вихідними – потепління", – зазначила синоптикиня.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...