Розсекречено прізвище путінського генерала, причетного до катастрофи MH17 на Донбасі (фото)

Стало відомо можливе ім'я російського генерала, який безпосередньо пов'язаний зі справою про катастрофу Boeing-777 рейсу MH17 над Донбасом 17 липня 2014 року. Його ім'я називає ВВС, передають Патріоти України.

Як передає видання, в матеріалах Об'єднаної слідчої групи (JIT), яка веде офіційне міжнародне розслідування катастрофи, він називається під псевдонімом "Володимир Іванович". Справжнє ім'я кадрового російського військового, який може бути чинним першим заступником керівника прикордонної служби ФСБ Росії генерал-полковником, Андрій Бурлака.

Також журналістам стало відомо, що в 2014 році, в день падіння літака Бурлака знаходився в Ростові-на-Дону. А після завершення активної фази конфлікту на сході України в 2014-2015 роках генерал Бурлака отримав підвищення, а також вищу держнагороду - Героя Росії.

З відкритих джерел випливає, що до 2014 року Андрій Бурлака був генерал-лейтенантом, а після став генерал-полковником.

Андрій Іванович Бурлака народився в 1965 році в Радянській Гавані (Хабаровський край). У 1986 році закінчив погранучилище, службу починав на кордоні в Середній Азії. У 1995 році закінчив Академію ФСБ, після чого працював керівником оперативних підрозділів в Тихоокеанському регіональному прикордонному управлінні і в Далекосхідному регіональному управлінні в Хабаровську. У жовтні 2007 року указом президента РФ Володимира Путіна генерал-майора Бурлаку було призначено керівником Сахалінського прикордонного управління ФСБ Росії.

Після роботи на Сахаліні - переведення в Москву, де він уже в званні генерал-лейтенанта спочатку працював начальником оперативно-організаційного управління прикордонної служби ФСБ Росії, а потім став заступником керівника цього відомства.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...