​Розслаблені "дистанційкою": Ведучий телеканалу ВВС, коментуючи серйозні речі, випадково засвітився у ефірі без штанів

Ведучий одягнув сорочку, піджак та краватку, однак забув при цьому про штани

Ведучий новин на ВВС, 51-річний Шон Лей, постав перед телеглядачами у незвичному вигляді. Він саме розповідав про правила подорожей в умовах пандемії та про політичну ситуацію в Ізраїлі і мав при цьому досить офіційний та серйозний вигляд, , повідомляють Патріоти України з посиланням на «Daily Mail».

Однак, коли оператор, який не знав про казус, включив камеру з бокового ракурсу, з’ясувалося – ведучий одягнув сорочку, піджак та краватку, однак забув при цьому про штани.

Журналіст міг сидіти з голими ногами через те, що у лондонському офісі телеканалу ВВС було дуже спекотно, заначає «Daily Mail». У Лондоні тоді видався найтепліший із початку 2021 року день.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...