Розстріл активіста "Правого сектора" в Сумах: Поліція розглядає версію "замовне вбивство"

В рамках розслідування вбивства Сумського активіста Олександра Іванини розглядаються дві версії. Зокрема, замовне вбивство і вбивство, вчинене на грунті неприязних відносин. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Сумської області.

Повідомляється, що вчора близько 21:00 надійшло повідомлення про те, що на вулиці заливній невідомий стріляв у чоловіка. На місці поліція виявила тіло 28-річного сумчанина.

За словами його співмешканки, до них підбіг невідомий і зробив сім або вісім пострілів з вогнепальної зброї. В результаті той отримав три кульових поранення в спину і одне в грудну клітку і помер на місці.

"Серед мотивів скоєння злочину розглядається версія вбивства, вчиненого на замовлення у зв'язку з діяльністю потерпілого, і вбивство на грунті особистих неприязних відносин", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом в поліції порушено кримінальну справ за статтею "умисне вбивство".

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...