"Розстріляли тих, хто хотів втекти": Окупант розповів про нелюдське ставлення до солдатів в армії РФ

У мережу злили ще один запис розмови російського окупанта, яку перехопили українські спецслужби. Під час дзвінка своєму знайомому російський солдат розповідає жахливі речі, які відбуваються в армії РФ, що перебуває на території України, передають Патріоти України.

На записі чути, як солдат розповідає, що його знайомих, які хотіли втекти з української території назад в Росію, розстріляли свої ж.

"Хочу назад. Всі хочуть. Булдачієв втік і через це його вбили. Равшан теж звалив, через це і його вбили. Коли колона йшла, КАМАЗи, топляки (машини з паливом) поїхали. З ними звалили і ті, хто хотів додому. І їх розстріляли", – розповів російський окупант.

Його співрозмовник дивується таким словам і спочатку не вірить. Проте російський солдат каже, що він це знає, тому що перебуває тут, в Україні, і бачить такі речі.

Надбавка до пенсії за вік: Ось хто та скільки може отримати додатково

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:09

В Україні деякі категорії громадян можуть розраховувати на надбавки та доплати до пенсії. Про це пише видання "На пенсії", передають Патріоти України. На спеціальну вікову надбавку можуть претендувати пенсіонери, які відповідають таким умовам:. Розмір ...

Відключення можуть тривати 18 годин: Експерт назвав умови, за яких взимку буде катастрофа

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:45

Цієї зими навряд чи вдасться уникнути відключень світла в Україні. Якщо температура повітря буде нижче нуля, то тривалість вимкнень може тривати 8-10 годин на день, а якщо буде -10 - то по 18 годин. Про це сказав керівник програми "Енергетика" Україн...