Розстріляли у присутності дружини: З'ясувалися нові деталі вбивства окупантами проросійського екснардепа у Бучі

Бізнесмена та колишнього народного депутата Олександра Ржавського, який загинув у Бучі на Київщині, було розстріляно з автомата. Життя чоловіка обірвалося на власному подвір’ї у присутності дружини та сестри, передають Патріоти України.

Деталями вбивства поділилася сім'я загиблого у Facebook. 63-річному екснардепу не допомогли його проросійські погляди та розповіді про "гуманність росіян".

"В наш дім, як і в оселі тисячох українців прийшло лихо. Вперше, воно постукало в двері 24 лютого 2022 року, коли бомби та ракети впали на українську землю. Вдруге, воно розірвало повітря автоматною чергою російського військового, яка прошила груди нашого батька, брата, чоловіка", – повідомили у сім'ї Ржавських.

Вони виправдали проросійські погляди загиблого родича тим, що він не був зручною людиною і завжди мав власну думку.

"Багатьом його позиція не подобалась і ми з розумінням та повагою ставимося до цього, тому що можливість вільно висловлювати свою думку в нашій країні є однією з тих цінностей, за яку проливають кров українські бійці", – зазначили Ржавські.

Вони додали, що дружині та сестрі загиблого довелося не тільки омити захололе обличчя бзнесмена, але й поховати його на власному подвір’ї.

"Зараз тривають слідчі та процесуальні дії відносно загибелі сотень безневинних мешканців Бучі, в тому числі й Олександра", – йдеться у повідомленні.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...