Розстріляні любов, мрія та надія: Помер 24-річний морпіх Іван Сакаль (фото)

Поранений боєць був у комі 5 днів, впродовж яких лікарі невпинно боролися за його життя.

6 травня о 10:45 в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова у Дніпрі помер 24-річний Іван Сакаль, старший сержант 137-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ, передають Патріоти України.

Родом із міста Турка на Львівщині. Це була його 3-я ротація на війні. До морської піхоти прийшов 2015-го. Боєць отримав кульове поранення (7,62 мм) під час обстрілів російськими окупантами позицій ЗСУ. Був у комі впродовж 5 днів.

Головний лікар Сергій Риженко писав у Facebook, що операції тривали протягом усіх 5 діб. "Иван, 24 года, старший сержант ВСУ, родом из Львовской области. 1 мая получил пулевые ранения возле поселка Новотроицкого. Пуля вошла в правую скуловую область, вышла через левую лопаточную, повредив на своем пути все жизненно важные органы.

Пять суток операций, реанимации пока не оставляют шансов. Весь лучший состав реаниматологов и хирургов Мечникова праздники провели возле Ивана. Надежды на спасение тают. Очень высокие дозы препаратов, поддерживающие жизненные функции. Кома ІІІ. Когда все ждут, что время придет, для многих ЛУЧШИХ оно уходит", - написав лікар.

"Ваня був справжнім розвідником - спокійним, стриманим, розумним. Займався кросфітом і неодноразово брав участь у "Звитязі ВМС". Ніколи не прогинався під командування, не вислужувався. Не прагнув ані нагород, ані посад чи звань. На нього завжди можна було покластися", - написав у Facebook побратим Тарас Чмут.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...