"Розстріляний" в "Мерседесі" виявився живим: поліція розповіла про спецоперацію

Поліція попередила замовне вбивство 'кримінального авторитета'

Поліція попередила замовне вбивство "кримінального авторитета".

Розстріл Mercedes, в якому перебував "кримінальний авторитет", виявився спецоперацією Національної поліції України.

Як повідомляється в Telegram-каналі Департаменту стратегічних розслідувань, правоохоронці попередили замовне вбивство.

Відзначається, що вбити мали жителя Донецької області, широко відомого в кримінальних колах. Замовив його інший "кримінальний авторитет", заплативши 50 тисяч доларів.

У четвер, 30 липня, оперативники під час передачі другої частини обіцяної суми в розмірі 25 тисяч доларів затримали виконавця. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.14, п.11, п.12 ч.2 ст.115 КК.

Виявилося, що поліція інсценувала вбивство

Виявилося, що поліція інсценувала вбивство

Також організатору замовного вбивства заочно підготовлено підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.14, п.11, п.12 ч.2 ст.115 КК.

У поліції уточнили, що спецоперація проводилася в кілька етапів. 29 липня близько 16:00 на трасі Київ-Харків був інсценований розстріл автомобіля Mercedes-Benz S-Class з тілом чоловіка в салоні.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...